Proff

Lundis Konditori & Bageri AB

Org.nr556087-5337
AdressViktoriagatan 13, 542 39 Mariestad

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20229 500 Tkr
Resultat efter finansnetto 2022288 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår1963
Anställda12

Nyckeltal

Kassalikviditet
Inte tillfredsst.
40 %
2021: 40,4 %
Vinstmarginal
Svag
3 %
2021: 9,1 %
Soliditet
Mycket bra
56,5 %
2021: 54,4 %
Bokslut202220212020
Omsättning9 5008 6847 136
Resultat efter finansnetto288788−235
Årets resultat238669−235
Summa tillgångar4 6084 3463 430
Summa eget kapital2 6022 3641 695
ValutakodSEKSEKSEK
Omsättning

Vill du veta ett företags verkliga värde? Företagsvärderingen levereras av vårt systerbolag Allabolag (UC). Se exempel

Källa: UC AB

BolagsvärderingPlus

> * * * Mkr
Hur räknar vi?

Behöver du en komplett företagsvärdering – läs mer om Företagsvärdering Premium

Kontaktuppgifter

Telefon0501-102 50
AdressViktoriagatan 13, 542 39 MariestadPostadressViktoriagatan 13, 542 39 Mariestad

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget skall bedriva bageri-, konditori- och serveringsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnLundis Konditori & Bageri ABOrganisationsnummer556087-5337BolagsformAktiebolagAntal anställda12SNI-bransch
56100 Restaurangverksamhet
10710 Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
LedamotLena Hedberg
Telefon0501-102 50AdressViktoriagatan 13, 542 39 MariestadPostadressViktoriagatan 13, 542 39 MariestadRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum1963-05-08Aktiekapital100
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter